تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی: بیش از ۳۵ هزار منبع آبی در استان داریم | کشف ۶۲۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان حسامی: اولویت اول همه ما کار مردم و شهر امام‌رضا(ع) است درخواست رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از دولت برای تحقق مطالبات قانونی شهرداری  توضیحات رئیس شورای اسلامی شهر مشهد درخصوص تشکیل‌نشدن جلسه علنی شورا (۴ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم درباره خانه تاریخی «اکبرزاده» در مشهد که زنگ خطر نابودی آن به صدا درآمده است | سردر فرو ریخته تاریخ کاهش ورود زائران دهه آخر ماه صفر به مشهد با اتوبوس (۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تذکر عضو شورای شهر مشهد به شهردار | دبیریان: موضوع اشتغال و کارآفرینی در حاشیه شهر باید پیگیری شود

  • کد خبر: ۲۱۵۲۶۶
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
تذکر عضو شورای شهر مشهد به شهردار | دبیریان: موضوع اشتغال و کارآفرینی در حاشیه شهر باید پیگیری شود
عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به شهردار مشهد تذکر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان امروز، دوشنبه ۱۴ اسفندماه، در صدو‌هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس که در تالار شهر برگزار شد، در تذکری به شهردار بیان کرد: جناب آقای شهردار حدود سه ماه پیش این موضوع را یک بار دیگر تذکر دادم. در جلسه دیگری نیز همین که گفتیم تذکر، کاغذ برداشتید و یادداشت کردید، اما خروجی آن را ندیدم. خواهشم این است یادداشت امروزتان را تا جلسه بعد عملش را به ما اعلام کنید. تذکر قبلی مرتبط با مصوبه شورای اسلامی شهر درباره موضوع انعقاد تفاهم‌نامه‌ای مابین شهرداری مشهد و بنیاد برکت در خصوص اشتغال در مناطق حاشیه شهر است. ما مصوبه‌ای داشتیم که به شهرداری اجازه داد ۲۰۰ میلیارد برای بنیاد برکت و ۱۰۰ میلیارد برای کارآفرینی و اشتغال خرد و خانگی در مناطق کم‌برخوردار و مناطق هدف بازآفرینی هزینه کند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهدمقدس افزود: متاسفانه تاکنون هیچ اقدامی از سمت شهرداری برای تحقق این هدف مهم انجام نشده است. دوستان ما هم در شورا مخصوصا آقای علوی‌مقدم که پیگیری کردند، دوستان بنیاد برکت هم برای انجام این تفاهم‌نامه اعلام آمادگی کردند، ولی هیچ اقدامی از طرف عزیزان ما از شهرداری صورت نگرفته است. ما دو بار مکاتبه کردیم آقای شهردار.

دبیریان افزود: متاسفانه هیچ پاسخی از سمت حضرت‌عالی به شورای شهر در این خصوص وصول نشده است. جناب شهردار  تذکر جدی می‌دهیم به حضرت‌عالی. موضوع اشتغال عزیزان ما در حاشیه شهر و مناطق هدف بازآفرینی را به صورت ویژه پیگیری بفرمایید. محبت کنید جلسه بعد نتیجه عملی اقدامتان را به ما اعلام کنید نه اینکه صرفا نامه‌ای بزنید و پاسخی بدهید.

وی خطاب به شهردارمشهد ادامه داد: متاسفانه روز دوشنبه یک نظرسنجی به دست من رسید که در یکی از کانال‌های معتبر مرتبط با شهرداری صورت گرفته است. حدود ۸۰۷ بازدیدکننده که از این تعداد ۵۱۷ نفر رای دادند. جای تأسف دارد برای خودمان و شما بابت عملکردتان که فقط سه درصد گفتند عملکرد شما عالی است یعنی ۱۴ نفر. ۶ درصد حدود ۳۰ نفر گفتند عملکرد شما خوب است. ۱۳ درصد یعنی ۶۷ نفر گفته‌اند عملکرد شما متوسط است. ۲۲ درصد یعنی ۱۱۳ نفر گفته‌اند عملکرد شما ضعیف است و متاسفانه حدود ۵۶ درصد حدود ۲۹۳ نفر گفتند عملکرد شما خیلی ضعیف است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: این نظرسنجی مربوط به کسانی است که با حوزه شهرداری همکاری دارند یا کارمند شهرداری هستند.

وی افزود: گفتار درمانی‌ تا کی آقای شهردار؟ واقعا هنوز وقت عملگرایی نرسیده است؟ اینکه در برابر تذکردهندگان و منتقدان سکوت می‌کنید. یک جایی فرمودید خدا به من صبر بدهد. صبر به چه چیز؟ صبر داده است که شما در برابر عملکردتان سکوت کنید؟ نکته پایانی اینکه آقای شهردار چه کسی قرار است شما را به گردن بگیرد. پشتتان به کجا گرم است که این عملکرد را از خودتان نشان می‌دهید و بنا ندارید در این شهر تحولی ایجاد کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->